Koti Asuminen Porvoon Puustellista saat täydellisen keittiöremontin

Porvoon Puustellista saat täydellisen keittiöremontin

67
Porvoon Puustelli
Marika Flinck-Hänninen, Miikka Laukkanen sekä Bettina Mellin Puustellin uuden myymälän mallikeittiössä. Ruokailuryhmä on Puustellin omaa WoodX-mallistoa.
Puustelli tunnetaan huippulaatuisista keittiöistään. Todella monipuoliselle mallistolle ominaista ovat ekologisuus ja kestävyys. Tuotteista syntyy ammattitaidolla suunnitellen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaava toimiva kokonaisuus, joka luovutetaan valmiiksi asennettuna.

Puustelli on ollut yli 30 vuotta Suomen arvostetuin ja ostetuin keittiömerkki. Suosio perustuu merkin takaa löytyvään ammattitaitoon, pitkäjänteiseen ja innovatiiviseen laatu- ja kehitystyöhön sekä yhtenäiseen toimintatapaan.

Keittiön hankinta on asiakkaalle aina ainutlaatuinen kokemus, kertoo Porvoon Puustelli-kauppias Miikka Laukkanen . Meidän mielestämme keittiön hankinnan tulee olla mahdollisimman helppoa. Siksi tarjoamme palvelukokonaisuuden suunnittelusta ja mittauksesta aina asennukseen ja rahoitukseen saakka.
Miikka Laukkanen on aloittanut keittiöalalla vuonna 1994 ja Puustelli-kauppiaana vuonna 1996, joten hänellä on vankka kokemus keittiöremontoinnista.

Myymme avaimet käteen -periaatteella kokonaisuuksia, joiden laadusta ja toimivuudesta uskallamme mennä takuuseen. Annamme asennustyölle kahden vuoden takuun, sillä sen tekevät aina omat ammattilaiset. Tällä varmistamme myös, että aikataulu ja asiakkaalle tulevat kustannukset pysyvät sovittuina ilman yllättäviä lisätyökuluja, kertoo Puustellin yrittäjä Miikka Laukkanen.

– Varmistaaksemme täydellisen lopputuloksen aloitamme suunnittelutyön käymällä aina itse mittaamassa suunniteltavan tilan. Tuotteet tulevat kohteeseen yhdessä kuormassa kodinkoneita myöten ja kaikki asennetaan paikalleen. Myös pienrakennusliikkeet ovat oppineet arvostamaan tätä palvelua, joka takaa loistotuloksen ja vapauttaa heidät turhista huolista, Laukkanen kertoo.

Sertifioitua laatua läpi linjan

Puustellin ISO 9001:2000 -laatusertifikaatti kattaa kaikki keittiön rakentamisessa tai remontissa läpikäytävät osa-alueet suunnittelusta tuotantoon, kuljetukseen ja asennukseen. Laatujärjestelmä koskee myös myyntiä ja markkinointia.

Suurin osa Puustellin tuotteista valmistetaan omalla tehtaalla Harjavallassa. Voimme olla varmoja siitä, että esimerkiksi kaikki lakat ja petsit ovat myrkyttömiä. Olemme myös valinneet käyttämämme laatikot ja mekanismit niin, että niiden takuuaika on nostettu kymmenestä kolmeenkymmeneen vuoteen. Sekin kertoo omaa kieltään laadusta, Laukkanen kuvaa.

Porvoon Puustelli
Puustelli Miinus-keittiö on päältä kaunis ja sisältä viisas. Runkojen materiaaliksi on kehitetty täysin uusi suomalainen biokomposiitti.
Puustellin Miinus-keittiö – puhtaasti ekologisin

Myymälässä pääsee tutustumaan myös Puustelli Miinus -keittiöön, joka edustaa täysin uudenlaista ekologista ratkaisua, jossa ympäristöasiat huomioidaan pienimmissäkin yksityiskohdissa. Keittiön toteutuminen on vuosien suunnittelun, tutkimusten, testausten, mallintamisen ja prototyyppien rakentamisen onnistunut tulos. Jokainen osa on valittu ja kehitetty ekologisin perustein.

Keittiörakenteen runkona toimiva käänteentekevä innovaatio on pistänyt keittiörakentamisen standardit kokonaan uusiksi. Kun materiaalien määrää on pystytty vähentämään noin puoleen entisestä, kestävyyttä ja kierrätettävyyttä on lisätty ja puu tulee lähialueelta, ovat ympäristö- ja työllistämisvaikutukset melkoiset, kertoo Laukkanen.

Keittiöremontissa kannattaa panostaa haluamaansa kokonaisuuteen ja toteuttaa se kerralla oikein. Koko keittiöremontin töineen ja tarvikkeineen voi rahoittaa Puustellin joustomaksulla asiakkaalle sopivissa kuukausierissä.

Yhteystiedot

Porvoon Puustelli
Rauhankatu 19, 06100 PORVOO
p. 010 277 7327
gsm 0400 884 356
[email protected]
www.puustelli.fi