Koti Asuminen Laadukasta asumista järkihintaan

Laadukasta asumista järkihintaan

58
Saara Älvsbytalo
Jo ennestään energiapihin Älvsbytalon hiilijalanjälkeä voi edelleen pienentää sähköä tuottavilla aurinkopaneeleilla. Paneelit tuottavat sähköä noin 3000 kWh vuodessa.

Muutamassa viikossa muuttovalmiiksi valmistuva, laadukas, mutta edullinen Älvsbytalo on tehnyt todeksi jo kymmenientuhansien perheiden asumisunelmat. Parhaiten syyt ymmärtää, kun käy tutustumassa esittelytaloon ja keskustelee taloedustajien kanssa omista haaveistaan ja toiveistaan.

Saara-talo sopii Sinulle, jos et tarvitse ympärillesi suurta taloa, vaan arvostat tehokkaita asumisneliöitä. Saarassa on 85 tehokasta ja toimivaa neliötä. Ulkoasultaan elegantti Saara sopii niin maalle kuin kaupunkiin, ja se on oiva valinta tiukasti rajatuille tonteille, tai vaikkapa paritaloksi. Suurimmat mallistomme talot ovat n. 200 neliöisiä.

Älvsbytalon suosio perustuu korkeaan laatuun ja edulliseen hintaan. Suurista puisista elementeistä rakennettujen tilaelementtitalojen mallisto on tehokas ja tuotantomäärät suuria. Niihin voidaan tehdä asiakaskohtaisia muutoksia.

Sisustusmateriaaleja on runsaasti. Materiaalit asiakas valitsee aina itse. Esimerkiksi tapetointityöt tehdään talon viimeistelyvaiheessa.

– Asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan 99 % asiakkaistamme suosittelisi taloamme tuttavilleen, kertoo Älvsbytalon taloedustaja Juha Salonen .

RTS Oy:n tutkimuksen mukaan Älvsbytalo sai muihin talopakettivalmistajiin verrattuna kaikkein parhaimmat arvostelut asiakkailta kategorioissa: Tyytyväisyys talotoimitukseen & talopystytykseen. (Rakennustutkimus RTS Oy, Suomi Asuu 2015/16)

Laatua vakiohintaan

Älvsbytalo on Pohjoismaiden suurin valmistalojen toimittaja. Vuodesta 1960 alkaen pohjoismaiden suurin talovalmistaja on toimittanut yli 41000 kotia Pohjoismaihin. Suomessa Älvsbytaloja on rakennettu jo 80-luvun alusta lähtien, yhteensä yli 8000 taloa. Suomessa myytävät talot valmistetaan Kauhajoella. Muut perheyrityksen tuotantolaitokset ovat Ruotsissa.

Muuttovalmiiksi sovitusti suomalaisvoimin

Kannattaa pirauttaa, vaikka taloasiat pyörisivät vasta haaveissa.

Älvsbytalot rakennetaan muuttovalmiiksi kodinkoneita myöten. Muuttovalmiissa Älvsbytalossa osa toimituksen laatua on tarkasti suunniteltu ja paikkansa pitävä aikataulu. Muuttonsa voi suunnitella hyvissä ajoin. Talon asennustyön tekevät aina omat suomalaiset ammattimiehet.

– Näin varmistamme, että työ sujuu ripeästi ja korkea, tarkasti valvottu kotimainen laatu säilyy tehtaalta asennukseen ja sisätilojen viimeistelyyn saakka. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu yhdessä arkkitehtiemme kanssa ja yhteistyökumppaneitamme ovat alan johtavat toimijat, kertoo Juha Salonen.

Espoon Hallavantorpantielle asennetaan seuraava Älvsbytalo Alvar heinäkuun toisella viikolla.

Tervetuloa tutustumaan

1½ -kerroksiseen Älvsbytaloon voi tulla tutustumaan ti 26. ja ke 27.6. klo 17-19 Tuukkalantie 7, Helsinki. Voit tutustua rauhassa, katsella, kysellä ja huomata miten kätevästi ja turvallisesti uuden kodin voi hankkia.

Yhteystiedot

Älvsbytalo
Juha Salonen 0400 610 045
Marja Lindqvist 0400 484 690
www.alvsbytalo.fi