Koti Espoo Asiantuntevaa ja hellää hoitoa hampaista hännänpäähän

Asiantuntevaa ja hellää hoitoa hampaista hännänpäähän

30
Alfapet eläinlääkäri
Jokaisen lemmikin elämänlaatu ja terveys on vahvan ammattiminän omaavalle Marja Hassille sydämen asia.

Alfapet Eläinlääkärit tunnetaan lemmikeille asiantuntevaa, monipuolista ja hellää hoitoa tarjoavana eläinlääkäriasemana. Kasvaneen osaajatiimin ansiosta kysyttyä hammashoitoa pystytään nyt antamaan entistä useammalle ja kaikki palvelut ovat tarjolla koko kesän.

Alfapet Eläinlääkärit on toiminut 11 vuotta ja kasvanut vähitellen pienestä keskikokoiseksi eläinlääkäriasemaksi. Perheyrityksen omistus siirtyy sukupolvenvaihdoksen myötä vuoden loppuun mennessä kokonaan eläinlääkäri Marja Hassille . Näin yritys pysyy yksityisenä, suomalaisena ja paikallisena eläinlääkäriasemana.

Alfapet eläinlääkäri Neljätoista vuotta eläinlääkärin töitä tehnyt Marja on silmin nähden tyytyväinen Alfapetin saamasta asemasta ja äärettömän onnellinen siellä työskentelevästä Alfatiimistä.

– Tiimiläiset ovat rauhallisia ja lempeitä lemmikkien lääkäreitä ja hoitajia. Meillä ehditään antaa palvelua. Keskustelemme paljon myös keskenämme ja otamme oppia toinen toistemme hyvistä käytännöistä. Saamme asiakkailtamme hyvää palautetta ja kiitosta esimerkiksi siitä, että tiedustelemme potilaan tilaa tehdyn operaation jälkeisenä päivänä. Se kuuluu mielestämme oleellisesti hyvään hoitoon.

Peruspalveluiden lisäksi asemalla on syvää erikoisosaamista lemmikkien hammashoidossa sekä vanhenevien eläinten, kissojen ja trooppisten eläinten hoidossa. Ammattilaisten apuna on ajanmukaiset tutkimus- ja hoitolaitteet sekä -välineet.

Hammashoitoon entistä helpommin

Alfatiimi koostuu moniosaajista, sillä jokainen on voinut hankkia ja täydentää erikoisosaamistaan oman kiinnostuksensa mukaan.

Marja Hassi on ollut jo vuosia kiinnostunut kirurgiasta ja sanoo lemmikkien hammashoitoa suorastaan intohimokseen. Eläinlääkäri Kaisa Kilpeläisen liittyminen tiimiin lisäsi tuntuvasti hammashoitomahdollisuuksia. Potilaita pystytään hoitamaan puolet enemmän kuin aikaisemmin. Apuna työssä ovat kokeneet hoitajat.

Omien potilaiden lisäksi hoidetaan lähetteillä tulevia lemmikkejä, sillä hammashoitolassa onnistuvat vaikeatkin kirurgiset toimenpiteet.

– Lemmikin suun ja hampaiden kunto vaikuttaa paljon sen hyvinvointiin. Tykkään siitä, että hammashoito on hyvin selkeää. Kun jossain on kipu, se saadaan hoidettua pois nopeasti. Toki kotihoidolla on tärkeä osansa. Toista on esimerkiksi sisä- ja ihotautien hoidon kanssa. Usein on melkoista salapoliisin työtä löytää kivun aiheuttaja, Marja toteaa.

Eläinlääkäri Leena Lindström hoitaa erittäin mielellään iho- ja sisätautipotilaita. Eläinlääkäri Sabrina Alasen suurin mielenkiinto kohdistuu koiriin ja eksoottisiin eläimiin, joita Alfapetissä pystyttäisiin hoitamaan nykyistä enemmänkin.

Yhteistyötä lemmikin parhaaksi

Alfapetissä kiinnitetään erityistä huomiota selkeisiin suullisiin ja kirjallisiin hoito-ohjeisiin.

– Parhaaseen lopputulokseen pääsemme yhteistyöllä. Kotihoito on keskeinen osa, jolla varmistetaan lemmikin tervehtyminen ja paras mahdollinen elämänlaatu, Marja painottaa.

Eläinlääkäriaseman käytössä on kaksi erillistä, vierekkäisissä taloissa sijaitsevaa tilaa. Toisessa hoidetaan hammas- ja leikkauspotilaat, toisessa muut.

– Meille on mahdollisuus tuoda lemmikki aamulla ja hakea illalla. Toisaalta esimerkiksi erityisen aralle eläimelle voidaan varata sellainen hammashoito- tai leikkausaika, jolloin tilassa ei ole muita lemmikkejä. Hätätapaukset olemme pystyneet hoitamaan yleensä heti ilman muille asiakkaille aiheutuneita haittoja.

Alfapet Eläinlääkärit on avoinna ma–pe kello 8–20.

Yhteystiedot

Alfapet Eläinlääkärit Oy
Kauppamäki 2
02780 Espoo
Puh. 09 805 5900
www.alfapet.fi