Koti Autoilu Katsastuskontti kasvaa ketjuksi

Katsastuskontti kasvaa ketjuksi

541
Katsastuskontti
Katsastuskontti palvelee asiakkaita Espoontorilla maanantaista perjantaihin kello 9–18 ja lauantaisin 10–15. Ilkka Marin (vas.) ja Bruno Karimiyan toivottavat asiakkaat tervetulleiksi katsastukseen kauppa- tai muun matkan yhteydessä.

Espoontorilla hämmästeltiin reilu vuosi sitten kauppakeskuksen yhteyteen tuotua Suomen ensimmäistä Katsastuskonttia: Voiko katsastaminen olla näin helppoa ja sujuvaa kauppa- tai muun asiointimatkan yhteydessä?

Katsastuskontin ensimmäinen vuosi oli vahva. Sen aikana avattiin kauppakeskusten yhteyteen neljä Katsastuskonttia, Espoontorin lisäksi Kauppakeskus Kaareen, Porin Puuvillaan ja Zeppelin Kempeleelle. Nyt on tilauksessa jo viides ja kuudes kontti, jotka sijoitetaan loppukesään mennessä pääkaupunkiseudulle.

– Myyntikäyrät osoittavat mukavasti ylöspäin. Kovana tavoitteenamme on päästä jo toisella tilikaudella plussalle. Nyt Katsastuskontista rakennetaan ketjua franchise-yrittäjyyden pohjalta, kertoo Katsastuskontti Oy:n toimitusjohtaja ja toinen omistaja Ilkka Marin , joka työskentelee myös katsastajana. Näin hän haluaa säilyttää suoran yhteyden yrityksen kultakimpaleeseen eli asiakkaaseen.

Katsastuskontin konsepti:
1.Anna avaimet
2.Onnistu ostoksilla
3.Katso katsastustodistus

Useat kauppakeskukset ovat olleet Ilkka Marinin mukaan kiinnostuneita Katsastuskontin konseptista, lisäähän yhteistyö isosti ja mielenkiintoisesti kauppakeskuksen palvelutarjontaa. Katsastuskontin toinen omistaja Pauli Marin tuntee työnsä puolesta hyvin kauppakeskustoiminnan ja -toimijat. Näin veljesten yhteistyö toimii mallikkaasti.

Tyytyväiset asiakkaat suosittelevat

Katsastuskontin koko katsastusprosessi on tehty selkeän yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Katsastaja tekee kaiken alusta loppuun. Kulurakenne pysyy mahdollisimman kevyenä. Katsastuspaketin hinta 60 euroa on alueen edullisemmasta päästä. Hintaan sisältyvät päästömittaukset ja OBD-testit.

Ilkka Marin kertoo tyytyväisenä, että ennakkoon tehty huolellinen kehitystyö meni nappiin ja kontin tekninen puoli onnistui kerralla.

– Omaa mieltä lämmittää erityisesti se, että palvelu vastaa nimenomaan asiakkaiden tarpeita. Katsastus on helppoa ja palvelu säästää asiakkaan aikaa. Myönteisen palautteen ja kannustuksen määrä on yllättänyt. Monelle on edelleen uutta, että katsastus voi olla näin yksinkertaista. Siitä ja loistoideasta kiitellään päivittäin.

Katsastuskontissa katsastetaan henkilö- ja pakettiautot sekä tehdään rekisteröinti-, muutos- ja vauriopoistetun auton katsastuksia. Ajan voi varata, mutta ilman varaustakin saa Katsastuskontista hyvää palvelua. Asiakas pääsee aina heti omille asioilleen, vaikka auto joutuisikin hieman jonottamaan katsastukseen pääsyä parkkipaikalla.

Helppo tapa ryhtyä yrittäjäksi

Espoontorin Katsastuskontin katsastajana alusta alkaen työskennellyt Bruno Karimiyan on nyt toimipisteen franchise-yrittäjä.

– Kiinnostuin Katsastuskontin konseptista heti siitä kuultuani. Oma yritys on myös ollut mielessä, joten tässä sekin ajatus toteutui nyt helposti. Näen tässä potentiaalia. On tärkeää ja tuntuu hyvältä, että ollaan lähellä asiakasta.

Monelle asiakkaalle on Bruno Karimiyan mukaan uutta tietoa, että katsastusmääräykset tiukentuvat toukokuussa. Muutos katsastusajan määräytymisessä antaa puolestaan asiakkaalle mahdollisuuden katsastaa auto silloin, kun se hänelle parhaiten sopii.

Yhteystiedot

Katsastuskontti
Espoontori
Asemakuja 2
02770 Espoo
Puh. 010 5838 681
www.katsastuskontti.fi