Koti Asuminen Maalarinet on turvallinen remonttikaveri

Maalarinet on turvallinen remonttikaveri

185
Maalarinet
Jokaisesta työstä tehdään kirjallinen sopimus. Siihen sisältyy selkeä pykälä hinnanalennuksesta, mikäli työ ei valmistu aikataulussa.

Maalarinetin ammattilaiset maalaavat, mutta tekevät huolella myös kodin sisäremontin kaikki muut työt niin kuin yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan ja sovitaan. Laatu ja luotettavuus näkyvät sekä lopputuloksessa että aikataulun ja kustannusten täsmällisyydessä ja pitävyydessä.

Maalarinet on sopivankokoinen ketterä yritys. Sen toimintatapa on viilattu suoraviivaiseksi ja asiakasystävälliseksi. Yhtenäinen hinnasto takaa kaikille samat hinnat. Yksityiskohtainen hinnoittelu kertoo asiakkaalle tarkkaan, mistä hän maksaa ja mitä.

– Esimerkiksi maalaus on hinnoiteltu neliöhinnoin ja listat juoksumetreittäin. Sen on huomattu säästävän asiakkaan vaivaa ja helpottavan remontin usein aiheuttamaa tuskaa, mikä on koko toimintamme ydinajatus, kertoo Juhana Heliander .

Maalarinet
Vain mielikuvitus onkin Juhana Helianderin mielestä rajana, kun ryhdytään remontin tekoon ammattilaisen kanssa.

Yrittäjällä on alan työkokemusta pitkälti toistakymmentä vuotta. Maalarinetiä hän on pyörittänyt pian viisi vuotta. Pääkaupunkiseudulla toimivassa yrityksessä työskentelee tällä hetkellä vakituisesti kuusi ammattilaista. Joukossa ovat myös yrittäjän iloksi hänen kaksostyttärensä. Tarvittaessa saadaan lisäkäsiä ja erikoisosaamista luotettavilta yhteistyökumppaneilta.

Rohkeasti uutta ja omannäköistä

Uudet materiaalit tuovat remontoijalle uusia mahdollisuuksia toteuttaa haaveitaan.

– Asiakkaat käyttävät myös aiempaa useammin ammattisuunnittelijaa ennen remonttiin ryhtymistä. Se on hyvä asia, sillä suunnittelijan mielipide tukee empivää asiakasta ja toteutuksista saadaan toivotun yksilöllisiä.

Vain mielikuvitus onkin Helianderin mielestä rajana, kun ryhdytään remontin tekoon ammattilaisen kanssa. Erikoistöissä, kuten tehosteseinissä tarvitaan usein näkemyksen ja vahvan osaamisen lisäksi myös erikoisvälineitä.

Pyydä tarjous

Vähänkin isommassa tai vaativammassa remontissa arviointikäynti on Maalarinetin vakiintunut tapa tutustua asiakkaaseen ja kohteeseen.

– Käynnillä mitataan paikat ja suunnitellaan remonttia yhdessä asiakkaan kanssa. Hinnastostamme näemme suoraan esimerkiksi sen, paljonko seinän purku tulisi maksamaan. Tarkennetun tarjouksen saamme asiakkaalle nopeasti ja yleensä viemme sen itse perille. Samalla halutaan yleensä jo suunnitella hommaa vähän eteenpäinkin.

Maalarinet Työt etenevät eikä aikataulu petä

Jokaisesta työstä tehdään kirjallinen sopimus. Siihen sisältyy selkeä pykälä hinnanalennuksesta, mikäli työ ei valmistu aikataulussa. Sellaista ei ole vielä Helianderin mukaan tapahtunut.

– Joskus asiakkaat ajattelevat nopeuttaa työtä ja pyytävät lisää tekijöitä. Kun työ on oikein suunniteltu, ei auta, että kohteessa on paljon porukkaa. Oleellista on, että siellä ovat oikeat ammattilaiset oikeaan aikaan. Silloin hommat etenevät, syntyy laadukasta jälkeä ja kohde valmistuu ajallaan.

Maalarinetin ammattilaiset tekevät taitavasti:
  • Huoneistoremontit katosta lattiaan
  • Sisustusmaalaukset ja tapetoinnit
  • Lattia-asennukset: parketti, laatta ja laminaatti
  • Kylpyhuoneremontit
  • Saunaremontit
Yhteystiedot

Maalarinet Oy
Virkatie 10, 01510 Vantaa
[email protected]
www.maalari.net