Koti Kauneus Ammattimaista kauneuden Hi-techiä kotiin

Ammattimaista kauneuden Hi-techiä kotiin

762
SPA-Hoitola Bellissima Alba Tuusula
BYAS edustaa patentoitua vallankumouksellista kauneuden ja fitnessin teknologiaa, johon pääsee tutustumaan maksuttomissa esittelyissä.

Nyt on mahdollista aloittaa kasvojen ja vartalon kotihoito ammattimaisin Hi-tech laittein. Laadukkaista ja tehokkaista laitteista ja niiden hoitoja tukevista tuotteista löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin kasvojen ja vartalonhoidon tarpeisiin.

Saksalainen ihonhoidon Hitech brändi BYAS kasvattaa nyt vahvasti suosiotaan meillä Suomessa, jonne se rantautui nelisen vuotta sitten. Tuotteita on jo myyty 15 Euroopan maassa yhteensä noin puoli miljoonaa kappaletta.

BYAS-brändin takana on WellStar yhtiö, jossa Christian Wiesner on kehittänyt yhdessä äitinsä tohtori Keywan Crashoffin kanssa patentoitua vallankumouksellista teknologiaa kauneus- ja fitness-alan käyttöön. BYAS julkaistiin ensimmäisenä Face Lifter -laitteena vuonna 2013. Nyt myynnissä on malli numero 3.

Kotihoito tehostuu

SPA-hoitola Bellissima Alban omistaja, kuntohoitaja-kosmetologi Sonja Auvinen-Alba on yksi uuden BYAS-brändin suomalaisista kouluttajista ja hänen hoitolaansa voi varata myös ilmaisen tutustumishoidon. Kauneudenhoidon ammattilainen liputtaa iloisesti uuden kotihoitomahdollisuuden puolesta.

– Kun asiakkaat puhdistavat ja hoitavat ihoaan kotona säännöllisesti hyvin, meidän työmme hoitolassa tuottaa paljon parempia tuloksia. Peruspuhdistettu iho on vastaanottavainen, voiteet imeytyvät ihon solutasolle asti ja iho alkaa voimaan hyvin. Voimme tarjota hoitolassa enemmän aitoja hemmotteluhoitoja, kun ei tarvitse aloittaa peruspuhdistuksesta. On mahtavaa, että näkyviä tuloksia on mahdollista saada säännöllisen hoidon tuloksena ilman piikkejä tai kirurgin veistä.

Sonja Auvinen-Alba vertaa ihonpuhdistusta pyykinpesuun:

– Kyllähän ennen vanhaan lakanat puhdistuivat vaikka nyrkkipyykillä. Mutta pesukoneen tulon jälkeen huomattiin puhtaudessa ero. Tässä on kyse samasta asiasta. Korkealaatuiset laitteet puhdistavat ihon aivan eri lailla kuin mikään muu.

Sopiva kokonaisuus kokeillen

BYAS-laitesarjasta löytyy nyt neljä teholaitetta: GROOMSTER-hoitolaite sekä erilliset Lifterit kasvoille, silmänympäryksille ja vartalolle. Tulossa on pian BYAS Hair Completet, joka on erinomainen kaljuuntumisen estäjä sekä hiuksia ja hiuspohjaa vahvistava laite.

– Meillä jokaisella on kehossamme omat harmituksemme. Yksi kärsii kuivasta ihosta, toinen ”murmeli”-pusseista tai ”alleista”. Yhdistämällä laitehoitoon laajasta tuotevalikoimasta löytyvät tuotteet on lupa odottaa näkyviä tuloksia, iloitsee Sonja Auvinen-Alba.

Kokeile ja kouluttaudu

BYAS-filosofia perustuu siihen, että asiakkaalla on mahdollisuus kokeilla laitteita ja tuotteita omalle iholleen. Sitä varten esittelijät järjestävät esimerkiksi kauneuskutsuja.

Brändistä on myös mahdollisuus kehittää itselleen ammatti kouluttautumalla tehtävään maksuttomalla Beauty Stylist -koulutuksella, josta saa sertifikaatin. Jos olet kiinnostunut, käänny Sonja Auvinen-Alban puoleen.

Yhteystiedot

SPA-Hoitola Bellissima Alba
Tuusula
Puh. 09 292 1246
[email protected]
www.spahoitola.fi