Koti Asuminen Scasissa tehdään asuntokauppaa tosissaan

Scasissa tehdään asuntokauppaa tosissaan

25

Scasissa asiakkaita palvelee asuntoasioissa kokenut tehokolmikko. Se ei tee turhaa työtä vaan paneutuu tosissaan jokaisen asiakkaan yksilölliseen palveluun ja jokaisen kohteen tosiasiat esiin tuovaan esittelyyn ja myyntiin.

Scasi Oy LKV Porvoo

Scasi on vuonna 1998 perustettu yksityinen ja täysin sitoutumaton kiinteistönvälitystoimisto. Kolmen ammattilaisen tehotiimillä on vahvaa paikallistuntemusta Itä-Uudeltamaalta, johon toiminta pääasiassa keskittyy. Scasi välittää asuntoja, kiinteistöjä, kesämökkejä ja tontteja.

Asiakkaat kuvaavat scasilaisia helposti lähestyttäviksi, tehokkaiksi, nopeiksi, joustaviksi ja aina hommat ammattimaisesti loppuun vieviksi. Tiimin yhteen hioutunut työskentelytapa koituu suoraan asiakkaan eduksi.

Mennään asiakkaan ehdoilla

Kevät ja alkukesä ovat vilkasta omakotitalojen, mökkien ja tonttien osto- ja myyntiaikaa. Kun korot ovat pysyneet alhaalla, nyt on hyvä hetki tehdä kauppaa.

– Panostamme paljon yksityisesittelyihin, sillä arvostamme asiakkaitamme ja haluamme antaa heille kaiken mahdollisen tiedon kiinnostusta herättäneestä kohteesta ja aikaa harkita tarkkaan yhtä suurimmista päätöksistä. Pidämme välttämättömänä mennä eteenpäin asiakkaan ehdoilla ja vastata nopeasti hänen kysymyksiinsä ja yhteydenottoihinsa, kuvaa Scasin yrittäjä Stina Ahlfors .

Stina Ahlfors muistuttaa, vaikka markkinoinnissa asianmukaiset tekstit ja laadukkaat kuvat ovat tärkeitä, niiden pitää olla totuudenmukaisia.

– Toki kotia kannattaa vähän siivota ja varsinkin turhat tavarat ja omat valokuvat pistää pois näkyviltä, mutta harhaanjohtavaa stailausta emme suosittele kenelläkään. Välittäjän työ on näyttää ja kertoa ostajalle rehellisesti, millaisen uuden kodin hän saa.

Hinnoittelussa huomioitava kokonaisuus

Varsinkin kiinteistökauppaa tehtäessä kuntokartoituksen tekeminen on lähes välttämätöntä. Pääsääntöisesti se tehdään Stina Ahlforsin mukaan siinä vaiheessa, kun kohteelle olisi ostaja. Näin hänkin pääsee keskustelemaan asiantuntijan kanssa.

– Kun ammattilainen hinnoittelee myyntiin tulevan kohteen, pyritään hinnassa aina huomioimaan näkyvillä olevat mahdolliset viat ja puutteet. Kokonaisuuteen kuuluu myös piha. Monelta jää äkkiseltään huomioimatta, kuinka paljon rahaa hyvin tehty piha nielee. Meidän tehtävämme on tuoda selkeästi esiin myös kaikki ostajalle oleelliset asiat.

Scasi ilmoittelee säännöllisesti paikallislehdessä myyntikohteistaan. Ne kaikki näkyvät myös yrityksen omilla nettisivuilla sekä portaaleissa etuovi.com ja oikotie.fi.

Yhteystiedot

Scasi Oy LKV
Mannerheiminkatu 1
06100 Porvoo
Puh. 040 583 0570
[email protected]

Stina Ahlfors
Puh. 040 583 0570
[email protected]

Helvi Hovi
Puh. 040 756 5010
[email protected]

Mikael Kylmämaa
Puh. 0400 908 999
[email protected]
www.scasi.fi