Koti Asuminen Laadukkaat liukuoviratkaisut erikoismyymälästä tai verkkokaupasta

Laadukkaat liukuoviratkaisut erikoismyymälästä tai verkkokaupasta

169
LiukuoviCenter
Liukuovi Center palasi huhtikuussa kotiin vanhalle paikalleen Vantaan Tammistoon parin evakkovuoden jälkeen. Täysin uudessa myymälässä on esillä useita malliryhmiä.
Liukuovi Centeristä voi hankkia laadukkaat kotimaiset liukuovet ja -kaapistot sekä verkkokaupasta että kahdesta erikoismyymälästä. Kaikki tilaukset tehdään nopealla toimitusajalla mittojen mukaan ja halutessaan kaiken saa valmiiksi paikalleen asennettuna.

Liukuovi Center myy pääasiassa suomalaisen Lakeus Designin tuotteita, joiden kotimaisuusaste on markkinoiden suurin. Laadukkaille kotimaisille ovimekanismeille annetaan 25 vuoden takuu. Lisäksi Liukuovi Centeristä on saatavilla Kirenan laaja mallisto.

– Lakeus Designin perheyritys pystyy pienempänä toimijana erittäin nopeisiin ja joustaviin toimituksiin ja siellä onnistuvat myös erikoistyöt, kuten erilaiset loveukset ja koteloinnit. Toimitusaika on yleensä 1–2 viikkoa, tarvittaessa tavara tulee nopeamminkin. Myös hinta-laatu-suhde on kohdallaan, kertoo Liukuovi Centerin yrittäjä Markku Tikkamäki . Hän on ollut alalla 25 vuotta ja yrittäjänä vuodesta 2005.

Aina mittojen mukaan

Kaikilla Liukuovi Centerin työntekijöillä on vahva ammattitaito ja Tikkamäki uskaltaa väittää, ettei mistään muualta saa yhtä hyvää ja laadukasta palvelua.

– Meidän ammattilaisiltamme ei mene sormi suuhun mietitäänpä millaista kokonaisratkaisua tahansa. Olemme erikoistuneet ja keskitymme täysillä vain mittatilaussäilytysjärjestelmiin. Kaupankäynti on myös turvallista, koska lasku maksetaan vasta, kun työ on tehty loppuun.

Suomen suurimmasta (kaapistomalleja 529 kpl) verkkokaupasta tilaaminen mittojen mukaan onnistuu helposti hyvien ohjeiden mukaan. Vain kaapeissa on tiettyjä rajoituksia. Moni asiakas haluaa silti henkilökohtaista palvelua joko myymälässä tai rakennus- tai korjauskohteessa. Ammattilaiset tekevätkin mielellään paikan päälle suunnittelu- ja mittauskäyntejä. Myös täydellinen asennuspalvelu on käytettävissä.

Liukuovi Centerin erikoismyymälät palvelevat maanantaista perjantaihin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–14. Kesälauantait lomaillaan.

Yhteystiedot

Liukuovi Center
Vantaa
Nilsaksentie 2 (Vanha Valimokuja 2),
01510 Vantaa (Tammisto)
Puh. 010 422 5850,
[email protected]

Espoo
Lautamiehentie 2, 02770 Espoo (Muurala)
Puh. 010 422 5857,
[email protected]

Verkkokauppa
[email protected]
Puh. 0400 585 210 / Markku Tikkamäki
www.liukuovicenter.fi