Koti Asuminen Järvenpään Puustellista saat täydellisen keittiöremontin

Järvenpään Puustellista saat täydellisen keittiöremontin

478
Järvenpään Puustelli
Järvenpään Puustellin ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua suunnittelusta asennukseen.

Puustelli tunnetaan huippulaatuisista keittiöistään. Todella monipuoliselle mallistolle ominaista ovat ekologisuus ja kestävyys. Tuotteista syntyy ammattitaidolla suunnitellen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaava toimiva kokonaisuus, joka luovutetaan valmiiksi asennettuna.

Puustelli on ollut yli 35 vuotta Suomen arvostetuin ja ostetuin keittiömerkki. Suosio perustuu merkin takaa löytyvään ammattitaitoon, pitkäjänteiseen ja innovatiiviseen laatu- ja kehitystyöhön sekä yhtenäiseen toimintatapaan.

– Keittiön hankinta on asiakkaalle aina ainutlaatuinen kokemus, kertoo Järvenpään Puustelli-kauppias Esa Hannuksela . Meidän mielestämme keittiön hankinnan tulee olla mahdollisimman helppoa. Siksi tarjoamme palvelukokonaisuuden suunnittelusta ja mittauksesta aina asennukseen ja rahoitukseen saakka.
Esa Hannuksela on aloittanut keittiöalalla vuonna 1987 ja Puustelli-kauppiaana vuonna 1999, joten hänellä on vankka kokemus keittiöremontoinnista.

– Myymme avaimet käteen -periaatteella kokonaisuuksia, joiden laadusta ja toimivuudesta uskallamme mennä takuuseen. Annamme asennustyölle kahden vuoden takuun, sillä sen tekevät aina Puustellin omat ammattilaiset. Tällä varmistamme myös sen, että aikataulu ja asiakkaalle tulevat kustannukset pysyvät sovittuina ilman yllättäviä lisätyökuluja, kertoo Puustellin yrittäjä Esa Hannuksela.

– Varmistaaksemme täydellisen lopputuloksen aloitamme suunnittelutyön käymällä aina itse mittaamassa suunniteltavan tilan. Tuotteet tulevat kohteeseen yhdessä kuormassa kodinkoneita myöten ja kaikki asennetaan paikalleen. Myös pienrakennusliikkeet ovat oppineet arvostamaan tätä palvelua, joka takaa loistotuloksen ja vapauttaa heidät turhista huolista, Hannuksela kertoo.

Sertifioitua laatua läpi linjan

Puustellin ISO 9001:2000 -laatusertifikaatti kattaa kaikki keittiön rakentamisessa tai remontissa läpikäytävät osa-alueet suunnittelusta tuotantoon, kuljetukseen ja asennukseen. Laatujärjestelmä koskee myös myyntiä ja markkinointia.

Suurin osa Puustellin tuotteista valmistetaan omalla tehtaalla Harjavallassa. Voimme olla varmoja siitä, että esim. kaikki lakat ja petsit ovat myrkyttömiä. Myös käyttämämme laatikot ja mekanismit on valittu niin, että niiden takuuaika on nostettu kymmenestä kolmeenkymmeneen vuoteen. Sekin kertoo omaa kieltään laadusta, Hannuksela kuvaa.

Puustelli-tuotteista yli 90% on testattu ja niistä jokainen kuuluu parhaaseen M1-sisäilmaluokkaan. M1-merkki ilmaisee, että tuote on puhdas, siinä ei ole hajuhaittoja eikä se aiheuta ärsytyksiä.

Puustellin Miinus-keittiö – puhtaasti ekologisin
Puustelli Järvenpää
Puustelli-keittiö on turvallinen valinta. Puhdas laatu on mukana myös materiaalien sisällä.

Myymälässä pääsee tutustumaan myös Puustelli Miinus -keittiöön, joka edustaa täysin uudenlaista ekologista ratkaisua, jossa ympäristöasiat huomioidaan pienimmissäkin yksityiskohdissa. Keittiön toteutuminen on vuosien suunnittelun, tutkimusten, testausten, mallintamisen ja prototyyppien rakentamisen onnistunut tulos. Jokainen osa on valittu ja kehitetty ekologisin perustein.

Keittiörakenteen runkona toimiva käänteentekevä innovaatio on pistänyt keittiörakentamisen standardit kokonaan uusiksi. Kun materiaalien määrää on pystytty vähentämään noin puoleen entisestä, kestävyyttä ja kierrätettävyyttä on lisätty ja puu tulee lähialueelta, ovat ympäristö- ja työllistämisvaikutukset melkoiset, kertoo Hannuksela.

Keittiöremontissa kannattaa panostaa haluamaansa kokonaisuuteen ja toteuttaa se kerralla oikein. Koko keittiöremontin töineen ja tarvikkeineen voi rahoittaa Puustellin joustomaksulla asiakkaalle sopivissa kuukausierissä.

Yhteystiedot

Järvenpään Puustelli
Sibeliuksenkatu 1, 04400 Järvenpää
p. 010 277 7311
gsm 0400 443 198
[email protected]
www.puustelli.fi